Overnachten Andringitra NP

  • Andy

    Hallo,

    we zijn van plan om volgend jaar mei of juni naar Madagascar te gaan.

    We zijn nu dus al volop bezig met oriënteren en plannen. We willen graag ook naar Andringitra NP voor een eendaagse tocht (de meerdaagse naar Pic Boby is geen optie voor ons).

    Gezien de opmerkingen in de Bradt guide over nachtelijke kou in de wintermaanden, is het geen optie om in een tent o.i.d. in het park te overnachten dus is mijn vraag nu of er iemand een overnachtingsplek in de buurt van de ingang naar het park weet.

    Het moet natuurlijk ook weer niet zo zijn dat je 's ochtends voor je gaat wandelen nog een paar uur moet rijden om in het park te komen.

    Alvast bedankt voor de reactie!

    Andy

  • jochem

    Hallo,

    Eigenlijk dan maar 1 top optie. Camp catta. Ligt op prachtige 1.5 uur te rijden 4x4 pad naar de tsara noro valei. Gewoon doen, werkelijk superplek met superuitzicht…. Reserveer overnachting, wanneer je geen auto hebt is via Camp 4x4 retour te regelen… Afslag ligt gewoon op RN 7, 2 uur onder Fianarantsoa. 45 minuten prachtig rijden onder Ambositra.

    1 dag is zonde, zeker als je van bergen houdt! Probeer zowieso 2 nachten te pakken alvorens vroeg in de ochtendweer naar zuiden te rijden. Tulear ligt op 6 uur, 4 uur naar Isalo.

    Mocht je meer details willen, bel maar eens.

    Jochem

    0618010160

  • Wendy van Tilburg

    Hi Andy,

    Ik heb net dit prikbord ontdekt, dus wellicht komt dit een beetje laat. Camp Catta heeft ook een internetsite, googlen maar! Als je nog meer informatie nodig of hulp nodig hebt, schrijf even een mailtje.

    gr

    Wendy